آني خاچيکيان، مدير عامل به همراه سروژ هاکوپيان، موسسان شرکت پويه ارائه مشاوره و سپس راهکار را بهترين روش براي ارائه خدمات به مشتريان سازماني خود مي دانند و با شعار سازماني هميشه همراه شما سعي در تحقق اين هدف دارند.
در ادامه با اين ديدگاه بيشتر آشنا خواهيد شد.
شرکت ايمن رايانه پندار با برند خوشنام پاندا، سال هاست که در مورد بازار امنيت فناوري اطلاعات کشور مشغول به فعاليت است. پاندا از نخستين شرکت هايي است که در زمينه امنيت بر مبناي رايانش ابري محصولات خود را ارائه نمود.
رضا پرسته، مدير فروش شرکت در اين خصوص تويحات بيشتري ارائه نموده است.
تغییرات دولت در سال 92 موجب تغییر در نگرش دست اندرکاران به مقوله ارتباطات و فناوری اطلاعات گردید، موضوع امنیت نیز به عنوان یکی از ارکان مهم فناوری اطلاعات و ارتباطات از این قاعده مستثنی نیست.
توسعه ابزارهای بومی امنیتی با توجه به خطراتی که در فضای سایبر وجود دارد امری بدیهی است. که تمامی دست اندر کاران حوزه امنیت بر اهمین آن اذعان دارند اما در خصوص چگونگی نگاه به این مسئله و ساز و کارهای تولید محصولات بومی نظریه های متفاوتی در بین کارشناسان و متخصصان این امر وجود دارد.
از زمانی که امنیت به یکی از دغدغه های مهم فعالان حوزه فناوری اطلاعات کشور و البته کاربران آن تبدیل شد همواره تولید محصولات بومی امنیتی نکته ای مهم و مورد بحث بوده است. بسیاری از تولید کنندگان و حتی واردکنندگان محصولات امنیتی معتقدند که اعتماد کامل به محصولات امنیتی غیربومی و سهل انگاری در حوزه امنیت منجر به وارد آمدن صدمات جبران ناپذیر خواهد شد.
با وجود بحثهایی که از گوشه و کنار در خصوص کاهش و رفع تحریمهای فناوری اطلاعات شنیده میشود، هنوز شواهد این امر به وضوح مشخص نشده است. البته گذشته از تاثیرات مهمی که رفع تحریم در فضای سیاسی و اقتصادی کشور خواهد داشت. نمیتوان تحریمها را تنها عامل بازدارنده در مسیر توسعه فناوری اطلاعات دانست.
امروزه مقابله با حملات سایبری حجم عظیمی از بودجه کشورها را به خود اختصاص می دهد. ضرورت حفاظت از اطلاعات موازی با امنیت کشور محسوب می گردد. ایران در سال ۹۲ در مقایسه با سال های پیش شاهد کمتر شدن این حملات بود. دلایل این اتفاق نیکو را می توان اخلاق مداری بیشتر کشورها در قیاس با گذشته، همچنین پیشرفت فناوری های مربوط به این حوزه و افزایش میزان آمادگی کشور ...
سال ۹۲ در مقایسه با سال گذشته شاهد مخاطرات امنیتی کمتری در داخل کشور بود و می توان گفت آرامش بیشتری بر بازار امنیت حاکم بود. اما این مسئله باعث نخواهد شد که امنیت فضای سایبر اهمیت خود را از دست بدهد.
افشاگری های ادوارد اسنودن از جاسوسی های سازمان امنیت ملی آمریکا یکی از خبرسازترین رخدادهای سال ۹۲ بود. این اتفاق باعث تنشهای بزرگ در داخل و خارج آمریکا گردید. آگاهی از جاسوسی آمریکا سبب گردید کاربران حوزه فناوری اطلاعات حساسیت بیشتری برای امنیت اطلاعات خود به خرج دهند.
تامین امنیت در شبکههای بانکی و نظام پرداخت با توجه به سطح بالای تراکنشها و معاملات مالی همواره یکی از مهمترین موضوعات در نظام بانکی است که راه اندازی مرکز شاپرک خود مبین این مسئله است.
با انتشار ابلاغيه مقام معظم رهبري در خصوص سياستهاي کلي نظام در امور امنيت فضاي توليد و تبادل اطلاعات (افتا)، فصل جديدي در توجه و تمرکز بر اين موضوع در فضاي آيتي کشور گشوده شد.
افشاگریهای اسنودن از سوی بسیاری از کارشناسان امنیتی جهان مسئله مهمی در حوزه امنیت فناوری اطلاعت بود که موجب حساسیت یافتن مسئله امنیت اطلاعات در فضای سایبر شد.
در جهان امروز دیگر نمیتوان از جهانی شدن اجتناب کرد. حفاظت از اطلاعات در این رویه از اهمیت به سزایی برخوردار است. این جهانی شدن، جهانی سازی و جهانی فکر کردن باید در حالتی صورت گیرد که تهدیدی متوجه امنیت اطلاعات نگردد.
وزارت نفت یکی از زیر ساخت های حیاتی کشور است که به علت اهمیت بالای آن در کشور به یکی از اهداف مهم کشورهای متخاصم در حملات سایبری تبدیل شده است، که خروج اطلاعات از آن امنیت ملی و اقتصاد کشور را تهدید خواهد کرد بنابراین توجه به مقوله امنیت اطلاعات در این حوزه امری حیاتی است و می تواند از بروز بسیاری صدمات و تهدیدها جلوگیری نماید. مروری بر تاریخچه حملات ...
شرکت تازه نفس emt که پس از سال ها فعاليت در اروپا به تازگي به خاورميانه و ايران آمده است. حوزه امنيت، مجازي سازي و رايانش ابري سه گروه فعاليت اين شرکت را شامل مي شوند. عسل جعفر زاده، قائم مقام شرکت EMT در خاورميانه پاسخگوي سوالات ما بود.
شرکت ایدکو از دیرباز با نام کسپرسکی و راهکارهای امنیت اطلاعات شناخته می شود. در حوزه فروش آنلاین محصولات امنیت اطلاعات نیز فعال است. با سینا بقایی، مدیرعامل شرکت در خصوص افزودن راهکارهای جدید به سبد محصولات و روند توسعه فعالیت ها گفتگو کردیم.
تيم حرفه اي دانيار با تجربه در رده تجارت بين المللي و پشتيباني فني، نيازها و درخواست هاي متفاوت را در اين بازار مرتباً شناسايي نموده و آمادگي خود را براي پياده سازي يک خريد بهتر و يا ارايه خدماتي متناسب با اصول متعارف حرفه اي بازار حفظ مي نمايد
سيامک سيد حسينچي، موسس و مديرعامل شرکت توسعه فناوري و ارتباطات ايمن اقليم بش از ۱۴ سال در حوزه ايمني و امنيت الکترونيک مشغول فعاليت ميباشد. وي به عنوان مشاور رسمي داراي رتبه ۳ در زمينه صنعت برق و الکترونيک سيستم هاي ايمني و حفاظتي از سازمان مديريت و برنامه ريزي و همچنين رتبه ۲ مشاوره از وزارت کشور استانداري تهران تاييد صلاحيت شده است و از سوس موسسه ...
آزاد معروفي، مديرعامل با سابقه و خوشروي شرکت لاوان ارتباط که ضمن سال ها فعاليت در حوزه شبکه هاي کامپيوتري، رياست کميسيون شبکه سازمن نظام صنفي رايانه اي استان تهران را بر عهده دارد، چند سال است که فعاليت خود را در حوزه ديتاسنترها گسترش داده است. خواننده گفتگوي ما با وي باشيد.